Restoran Tupai-Tupai Shah Alam Seksyen 13

Salam semua, baru-baru ini kami berkesempatan dinner di Cawangan Restoran Tupai-Tupai Shah Alam Seksyen 13 Shah Alam, tekak teringin nak makan kat situ, senang sikitlahkan takdelah nak redah jem kat KL nu, kat shah alam pun dah ada tupai-tupai nie. jom layan gambar okeh!

tupai2

Restoran Tupai-tupai nie dekat dengan Sri Acapella Apartment, berdepan dengan Old Town White Coffee kalau tak silap ar, tak pun kalau nak senang guna je GPS, hehehe. Macam kami malam tu main terjah je, pusing-pusing je kat area tu, hampir giveup jugak, lepas tu on GPS, time nak on GPS tu terpandang Restoran Tupai-tupai kat atas tu..heee…selamat! kalau tak memang cari restoran lain lah jawabnye.

Continue reading “Restoran Tupai-Tupai Shah Alam Seksyen 13”