Seronoknya Shopping Di Padang Besar, Perlis

Salam, hari tu kami balik kedah, sebelum tu singgah dulu bercuti-cuti Malaysia di Penang, lepas tu baru balik Kedah. Dah alang-alang sampai ke utara ni, apa lagi plan pun kena baik punya. Bukan selalu sampai ke Utara ni, jadinya sehari sebelum balik Klang, kami Shopping Di Padang Besar, Perlis dulu, nasiblah sekali ajak je En.Suami sudi bawa shopping ke sana, bahagianyalah rasa hahahha.

padang besar perlis

Sebelum pergi tu dah cakap awal-awal nak shopping barang kat sana, tak maulah cuci mata je, boleh sakit hati rasa kalau dah sampai tapi tak shopping kan..heheee, shopping tu terapi untuk orang perempuan, setuju tak ladies??

Continue reading “Seronoknya Shopping Di Padang Besar, Perlis”

Mana Nak Cari iPhone5 Yang Paling Murah?

Sticky Post for 24 hours

Sekarang ni tengah hangat tentang iPhone5 kan?? mesti ramai yang ingin menjadi salah seorang yang pertama untuk memiliki iPhone5 ni, so persoalannya sekarang ni Mana Nak Cari iPhone5 Yang Paling Murah?? umum yang mengetahui harga iPhone5 bukanlah murah, jadi jawapannya di Pricepanda.com.my, Pricepanda telah dilancarkan di Malaysia dan Singapura pada 18 September yang lalu.

Pricepanda

Nak tahu?, Pricepanda menyediakan perbandingan harga diantara penjual online internet yang lain, jadi kita dapat membuat perbandingan harga sebelum membuat pembelian, siapa yang tak nak dapat harga yang jauh lebih murah kan?? saya pun nak!.

Continue reading “Mana Nak Cari iPhone5 Yang Paling Murah?”