Sukanya Photobook Dari Foto-ZZoom

Salam, yeayy photobook dari Foto-ZZoom dah sampai kat rumah, terkejut juga sebab cepat betul servis dorang, tau-tau je abang posmen dah ada kat depan pagar, tak sangka siap secepat tu, memang tip top lah. Proses nak hasilkan photobook melalui Foto-ZZoom ni pun senang sangat, design pun dah ada, banyak design tau, saya sampai amik masa lama nak pilih design tu sebab cantik-cantik belaka, eiiii geram sangat rasa nak grab semua design HAHAHAHA, saya ambik design Megazine White. paling bestnya step tu senang nak faham, proses saya menyiapkan order ni cuma 15 minit je dah siap, senang tau cuma perlu pilih design macam saya katakan tadi dan upload gambar, dan siap!!, serius harus repeat order lepas ni, mana tidaknya cepat betul siap Photobook ni, cuma memakan masa 3 hari sahaja dah siap, tau-tau je posmen dah hantar depan pagar, terbaiklah!. walaupun prosesnya dikatakan mengambil masa 4-6 hari tetapi tak sangka secepat ini siap, 3 hari je ok! puas hati betul hihihi.

photobook photozzoom

Ini Photobook kami yang pertama, kesiankan? hahahahaha, orang lain dah berbundle-bundle Photobook dorang, kami baru satu ni, best rupanya abadikan gambar-gambar dalam photobook ni berbanding biarkan aja dalam bentuk digital, yang mana bila memory dah full terpaksa delete gambar-gambar kenagan tu, sadis…saya selalu macam ni huhuuu.

Continue reading “Sukanya Photobook Dari Foto-ZZoom”