Shopping Powerbank 20000mAh RM55.00 Di Dealmates

Salam, dah lama kot nak beli Powerbank ni, hari ni baru rasa rajin nak survey Dealmates, sebelum ini ada yang menarik tapi date shipment tu lambat sangat so abaikanlah coz tak pakai cepat pun, and tadi tergerak nak buka site Dealmates ni, ternampakĀ Xpress Deal: An Up To 20000mAh Powerbank cuma RM55.00, memandangkan saya guna FB baru so dapatlah less lagi RM5.00, jadiknya tadi cuma perlu bayar RM50.00 je hihihi, jimatĀ RM344.00.

shopping online di dealmatesBerbaloi-baloi deal kali ni hehee, banyak penjimatan yang dapat dilakukan, yang bestnya barang akan dipos besok, selalunya shipment lambat, untuk deal yang ni cepat pulak, dulu-dulu saya pernah juga shopping online di Dealmates ni, saya beli Macaron hhehehee.

Continue reading “Shopping Powerbank 20000mAh RM55.00 Di Dealmates”