Melaka River Cruise

Salam, masih tentang percutian di Melaka, memang banyak gambar nak share ni, maklumlah tak nak terlepas mencatatkan perjalanan percutian sepanjang disini, kali ni cerita tentang Melaka River Cruise, sebelum ni tengok kat TV dan Internet serta melalui pembacaan sejarah sahaja, kali ni datang sendiri ke sini.

melaka river cruise

Jeti tempat mengambil dan menurunkan penumpang, tapi kami tak sempat nak naik feri sebab kesuntukan masa, banyak tempat nak pergi, lagi pulak time ni ada rasa mabuk-mabuk sikit, tak boleh nak bau air sungai tu heheee.

Continue reading “Melaka River Cruise”