Diy Baju Peter Pan – Sambutan Hari Guru Tadika Little Caliphs

Assalam, maaflah terlampau busy sampai takde masa jenguk blog uhukkk, oklah nak cerita pasal baru-baru ni jenuh memikir watak konsep Fairytale untuk sambutan Hari Guru Tadika Little Caliph untuk Alang Irfan (tak boleh bagitau lokasi tadika dimana, bahaya!), 3 hari juga mencari Costume untuk dia, punyalah susah nak cari, tanya kawan-kawan pun memasing tak tahun, pergi jusco gm, tesco semua takde, last-last diy kan aje baju Peter Pan untuk Alang Irfan hahha.

diy peter pan

Hahahaha menjadi jugalah Peter Pan ibu ni kikiki, diy pun boleh tahan juga cari barang-barangnya tu, sampai dress gegirl pun ku beli juga untuk padankan jadi macam kat atas tu hehehe.

Baju T-shirt hijau tu gunting dan buat bentuk zigzag, baju tu ada gambar, saya terbalikkan nasib baik tak nampak corak bila baju diterbalikkan hahaha, jenuhnya cari baju plain hijau yang warna peter pan tu, sib baiklah baju ni ada dan terfikir untuk terbalikkan baju tu hehee.

Continue reading “Diy Baju Peter Pan – Sambutan Hari Guru Tadika Little Caliphs”

Selamat Hari Guru

Salam semua seperti yang korang semua maklum hari ini adalah hari yang sangat bermakna buat semua guru-guru di Malaysia, dengan ini Yan ingin mengambil kesempatan ingin mengucapkan selamat hari guru kepada semua bekas guru-guru Yan masa sekolah rendah, menengah dan lecturer masa kat Kolej, jasa anda semua sangat dihargai 🙂



Dan ucapan Selamat Hari Guru jugak buat sahabat-sahabat bloggers yang bergelar guru, moga sukses selalu!

Amy, Wife Eyriqazz, Suami KakChik, Dahlia, KakMyza, Kak Hazlin, X-po

dan ramai lagi…

.

*tetiba teringat cikgu saiful yang garang tu, suka sangat tarik telinga..ehehe*