Happy Birthday Angah :)

yanmie 6

Assalam, baru-baru ni Haziq menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun, ya ALLAH dah besar anak-anak ibu rupanya, ibu je yang tak tua-tua lagi ni hahahahahaha (sila muntah). Happy Birthday Angah!!!!!, moga jadi anak yang soleh, anak yang dengar cakap, jangan suka buat ibu menjerit hehehe 23hb baru ni Haziq […]

Haziq Dah 6 Tahun

yanmie 16

Alhamdulillah hari ini genaplah usia Haziq Dah 6 Tahun, insyaALLAH tahun depan dah boleh masuk darjah 1, cepatnya masa berlalu, tak terasa anak-anak semakin membesar, moga Haziq jadi anak yang Soleh dan berjaya dalam hidup, Aminnnn 🙂 Untuk Ulang tahun kelahirannya kali ini, saya tanya dia nak apa, katanya cukuplah dia […]

Haziq Dah 4 Tahun – Happy Birthday!

yanmie 49

Salam, syukur alhamdulillah hari ini merupakan ulangtahun kelahiran Haziq yang ke 4 tahun, alhamdulillah dah besar anak ibu ni, moga jadi anak yang cerdik pandai, soleh dan berjaya dalam hidup, amin. Sepanjang mengandungkan haziq, saya diberikan kesihatan yang sempurna dan tidak pernah mengalami sakit-sakit mahupun demam, malah semasa sakit ingin […]

Khusyuknya Dia

yanmie 47

Salam, hari nie dah 2 ramadhan, selamat berpuasa buat semua, meh tengok aktivi haziq hari nie, aiyooo time nie 10.21pagi dengan baju besarnya baru bangun dari tidur, dengan tak mandinya terus spam time line kat twitter, kehkehkeh (but now dia dah wangiii), lepastu buka pulak youtube, macam-macam budak nie tau, […]

anak kecil merajuk – jom pujuk!

yanmie 91

Salam semua, moga hari nie lebih baik dari hari-hari semalam ye, ok nie nak cerita pasal anak teruna yang kecil nie, semalam bukan main lagi dia merajuk, tarik muka seposen, jenuh jugak nak pujuk…hhuhuhu, sejak akhir-akhir nie sangat sentimentallah pulak si haziq nie, sikit-sikit nak merajuk…haishhh!!! nak dapat adik ke […]

Eh! Haziq nak dapat adik?

yanmie 61

Salam semua, wah-wah kontroversi betul tajuk entry nie, betul ke haziq nak dapat adik nie?, aiyooo nak cakap ke tak? ehehe….cuba teka haziq nak dapat adik ke tak nie? sebabnya haziq duk leka gigit/hisap ibu jari kaki tu, orang kata kalau budak gigit/hisap ibu jari kaki nak dapat adik…hahahahaa leka […]

Entry Testing

yanmie 39

Salam semua, entry ini adalah entry testing sahaja…huhu jangan tanya aku kenapa ada entry testing nie, nantilah Yan cerita kemudian, kalau tak berhasil jugak entry testing ini ingin ku bawa diri jauh-jauh seketika…ekeke. Nota Yanmie : gambar atas tu haziq masa 2 tahun, comel kan 🙂

Aksi panas budak tengah tidur

yanmie 64

Salam semua, wah korang kalau tajuk-tajuk panas macam nie laju aje ye nak kliknya…hahaa, memang betul okeh tajuk entry nie, ada budak sedang tidur…aksi lain dari yang lain, ehehe boleh gitu?? hahaa..kan tak tipu memang ada budak sedang tidur tu 😛 Sebenarnya gambar nie ambil semalam rasanya, kesian haziq ngigau […]

Bila haziq memakai helmet

yanmie 60

Salam semua, baru nie Yan curi-curi tangkap gambar anak tengah bermain basikal kat halaman rumah, duk intai-intai apa yang diorang buat kat laman rumah, yan Yan perasan si kecik (Haziq) cuba memakai helmet ayahnya, tapi tak reti, haziq minta tolong si abang (Aiman) untuk pakaikan, memang kelakar tengok haziq pakai […]

Pasaraya Cowboy memang best!

yanmie 49

Salam semua, maaflah yea seharian tak de masa nak online, kalau online pun setakat on lappy then tak duduk pun depan lappy sebabnya sangat sibuk dengan tempahan kuih batang buruk sabah, maaf jugak sebabnya tak open order kat sini, bukan apa takut tak terbuat nanti, sebabnya tempahan yang ada sekarang […]

Subscribe US Now