Header baru versi ceria

Salam semua, oh hari nie adalah hari yang paling sibuk, kejap lagi nak rempit ke KLIA ambik Ayah dan adik, flight diorag tadi pukul 11.30 pagi maybe dalam pukul 2.40 sampai KLIA. So ada masa sedikit nie nak entrykan pasal header nie, amacam pendapat korang ok tak? ada yang komen macam taska pun ada, hahaa sabar jelah aku!

header yanmieonline

Sebenarnya header nie adalah atas idea Yan sendiri dan di design oleh Koz, memang puas hati dengan hasil kerjanya, Yan cuma perlu cerita dan gambarkan sahaja header jenis macam mana Yan nak dan dia akan draft seterusnya buat final header…dan hasilnya memang inilah yang Yan maksudkan.

Makasih yee koz, memang cantik header nie, yang paling best tang bee aka lebah tu, cuba korang main-mainkan mouse korang kat header tu, nanti lebah tu ikut sekali…ehehe, jom kasik pening itu lebah! dan lagi satu, jangan tanya kenapa ada seorang budak pompuan kat atas tu ye…ehehe sebagai pelengkap aje tu..xde makna apa pun..nnggeee~~

Nota Yanmie : Yeayy mak ada kirim makanan dari sabah..yippieee 😛