Header Comel Sentuhan Dari Kak @emilayusof

Salam, yeayy rasanya tak terkira berapa kali saya tukar header, saya ni jenis tak puas hati orangnya, mata ni asik nak tengok benda cantik-cantik je agar tak jemu nak menatap blog ini, kecantikan dan kekemasan blog penting bagi saya, cantik maksud saya sesuatu yang boleh buat saya stay lama kat blog, kalau saya sendiri suka sudah tentu pembaca blog ini pun suka, betul tak? hehee

header

Saya cuma gambarkan dalam header tu, ada saya, iPad2, DSLRย dan galeri gambar dan hasilnya seperti diatas, comelkan? heeee ๐Ÿ˜€

So kemarin mesej Kak EmilaYusof, minta beliau designkan untuk saya 1 header doodle, ye saya tau sekarang ni doodle menjadi kegilaan ramai disamping hasil seni yang Kak Emi tampilkan diblog beliau membuatkan saya suka sangat, lebih-lebih lagi dapat kalendar 2012 yang comel-comel belaka dari beliau.

Continue reading “Header Comel Sentuhan Dari Kak @emilayusof”

Header baru versi ceria

Salam semua, oh hari nie adalah hari yang paling sibuk, kejap lagi nak rempit ke KLIA ambik Ayah dan adik, flight diorag tadi pukul 11.30 pagi maybe dalam pukul 2.40 sampai KLIA. So ada masa sedikit nie nak entrykan pasal header nie, amacam pendapat korang ok tak? ada yang komen macam taska pun ada, hahaa sabar jelah aku!

header yanmieonline

Sebenarnya header nie adalah atas idea Yan sendiri dan di design oleh Koz, memang puas hati dengan hasil kerjanya, Yan cuma perlu cerita dan gambarkan sahaja header jenis macam mana Yan nak dan dia akan draft seterusnya buat final header…dan hasilnya memang inilah yang Yan maksudkan.

Makasih yee koz, memang cantik header nie, yang paling best tang bee aka lebah tu, cuba korang main-mainkan mouse korang kat header tu, nanti lebah tu ikut sekali…ehehe, jom kasik pening itu lebah! dan lagi satu, jangan tanya kenapa ada seorang budak pompuan kat atas tu ye…ehehe sebagai pelengkap aje tu..xde makna apa pun..nnggeee~~

Nota Yanmie : Yeayy mak ada kirim makanan dari sabah..yippieee ๐Ÿ˜›