Percuma Acer Aspire One

Salam semua, nampaknya lebih kurang beberapa hari lagi Contest Hidup Untuk Memberi anjuran Denaihati akan berakhir. korang dah join ke?? kalau belum cepat-cepat pergi mendaftar kat SINI, confirm hadiah memang melatop!! pemenang pun bukannya nak seorang aje, ramai tau, so memang peluang untuk menang tu sangat tinggi. Siapa tau rezeki kita kan…so takyah fikir panjang-panjang, terus je mendaftar.

.

Percuma Acer Aspire One klikΒ SINI

.

Continue reading “Percuma Acer Aspire One”

Hotel Mania yang bangang dan Hidup untuk memberi

Salam semua, sebelum itu sila percaya ok! bukan Yan yang kata Drama Hotel Mania kat TV3 tu bangang, orang yang dihantar oleh en.google yang kata Hotel Mania yang bangang…ehehe

Berikut kat bawah keywords yang masuk sekitar pukul 12 tengahari ini melalui Getcliky.

Memang tergelak Yan tengok keywords “Hotel Mania yang bangang” nie, Apasal lah orang nie guna keywords bangang tu…haha nasib baik en.google hantar dia masuk sini dulu, kalau masuk kt TV 3 memanglah frust TV3 tu..ehehe.

Continue reading “Hotel Mania yang bangang dan Hidup untuk memberi”

Nutri Noodle – Maggie untuk orang berdiet

Salam semua selamat pagi malaysia, hari nie Yan nak kongsikan dengan korang satu produk, wah! macam promote pulak, yelah benda baik kan harus dikongsi bersama πŸ™‚ Hidup Untuk Memberi

semalam Yan shopping sambil-sambil beli barang dapur kat Pasaraya Econsave dengan hero-hero Yan, sekali tu masa lalu kat bahagian segala mee dan maggie terpandangkan maggie kat bawah nie.

Inilah dia Nutri Noodle brand Cintan, teruja masa mula-mula terpandangkan packaging nya yang sangat cantik dan membuatkan mata Yan cerah.

Continue reading “Nutri Noodle – Maggie untuk orang berdiet”

Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821

Salam semua selamat pagi, Subuh tadi Yan online buka blog, wah! terkejut sangat sebabnya angka yang dinanti-nanti tinggal lagi lebih kurang 500++, ehehe tak sangka korang begitu tekun ye menghits kaunter Yan nie πŸ™‚

Cuba bayangkan 30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam,*tapi ada je orang yang hits direct dari amazing..hem* orang lain buat amik masa berhari-hari baru dapat hits nombor yang diinginkan. Tapi kat sini sekejap aje dah dapat nombor tersebut πŸ™‚ senyum kejap, kalau jual goreng pisang panas nie laris je kot..hahhaa

Siapakah yang berjaya?? nak tahu klik untuk baca selanjutnya yea πŸ™‚

Continue reading “Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821”