Jom Hit kaunter yanmie dan menangi RM50.00

Salam semua, memandangkan bulan nie Yan menang 4 Contest, dengan ini Yan ingin berkongsi kemenangan tersebut dengan pembaca blog Yanmieonline.com, Β Tapi sebelum itu, ada syarat kecik untuk korang follow yea:-

* Korang mestilah pembaca diblog ini yang pernah meninggalkan jejak, Yan taknak pemenang tersebut adalah Silent Reader, tak best wooo!! *tak kenal, tau-tau cakap dapat hit no tu, memanglah pelik sebab tak kenal..hahaha* so tunggu apa lagi jomlah kita be’ramas’ mesra πŸ™‚ pada yang tak pernah meninggalkan jejak silalah tinggalkan jejak korang untuk melayakkan korang join Hit Kaunter ini πŸ™‚

* Korang boleh gunakan kaedah F5 banyak kali, terpulang dengan korang, cara rakus menekan F5 pun takpe…ehehe yelah kan benda nie rezeki masing-masing, kalau F5 banyak kali pun kalau bukan rezeki nak buat macam mana? redha ajelah kan..ehehe

Ha tu je syaratnye..simple, bukan nak suruh follow ke, buat entry ke, upload banner ke, nak suruh korang tinggalkan jejak je kat blog nie Β untuk kita lebih mengenali antara satu sama lain, see simple aje kan πŸ™‚

Sila Capture No bawah dan emailkan ke yanmieonline@gmail.com

78821

wang tunai RM50.00 menanti untuk ke akaun bank korang

.

Note : Kalau sudi Tweetlah sekali entry nie yea πŸ™‚

Aku pulak yang terlebih bertuah dapat no 50000

Salam semua, wah tadi Yan YM dengan Aie, macam biasalah topik kami pasal nk improve trafik blog, SEO dan macam-macam lagi, kebetulan kat blog aie tengah ada contest hits counter, no pun dah nak dekat-dekat time tu.

Kebetulan si Aie nie suh Yan pi cek dia punya entry kenapa en.google lambat sangat nak crawl blog dia. So Yan pun pilah buka blog dia, hah…amik engko!! sekali Yan yang terhits no 50000, tengok gambar bawah

Tengok no tu 50000, masa nie Yan dah seram sejuk dah, takut kena marah dengan kawan-kawan yang dah bertapa lama kat blog aie, nak buat macam mana kalau dah kebetulan dapat no tu kan..hahaha, memang bertuah betullah. Tulah aie ko suh lagi aku pi cek entry ko..kan dah kena no 50000 tu πŸ™‚

Tapi kawan-kawan jangan risau sebabnya Yan tak layak pun untuk contest nie sebabnya Yan dah menang hari tu kontes masa hit no 22222 kat SINI. So peluang masih terbuka untuk kawan-kawan semua, maybe aie akan upkan sikit no tu πŸ™‚ gud luck semua…Yan taknak dah buka blog aie..*Aie ko jangan gatal suh aku cek entry ko lagi* hahaha