Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821

Salam semua selamat pagi, Subuh tadi Yan online buka blog, wah! terkejut sangat sebabnya angka yang dinanti-nanti tinggal lagi lebih kurang 500++, ehehe tak sangka korang begitu tekun ye menghits kaunter Yan nie 🙂

Cuba bayangkan 30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam,*tapi ada je orang yang hits direct dari amazing..hem* orang lain buat amik masa berhari-hari baru dapat hits nombor yang diinginkan. Tapi kat sini sekejap aje dah dapat nombor tersebut 🙂 senyum kejap, kalau jual goreng pisang panas nie laris je kot..hahhaa

Siapakah yang berjaya?? nak tahu klik untuk baca selanjutnya yea 🙂

Continue reading “Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821”

Aku menang Contest Padan Muke dari Sensasi.org

Salam semua selamat malam, yeehhaa bertambah-tambah hepi hari nie sebabnya Yan baru je dapat tau yang Yan menang Contest Padan Muke, hehehe alhamdulillah murah sungguh rezeki sejak akhir-akhir nie 🙂 Terbaru Yan menang Hit Kaunter 22222 di blog Aie, Entry kemenangan tersebut kat SINI.

Dan untuk Contest Padan Muke nie Yan berjaya meneka dengan tepat dan terawal, ehehe…tak sangka betul, Yan main hentam je tu, tengok muka dan bentuk badan, hahaa sekali memang betul, rezeki…..

Untuk Jawapan Yan, boleh  baca kat Contest Padan Muke

Continue reading “Aku menang Contest Padan Muke dari Sensasi.org”