Mencari Homestay Port Dickson Terbaik?

Assalam, baru-baru ini kami berkesempatan bercuti di Port Dickson, ala dekat je dengan rumah kan? lebih kurang 1-2 jam kot perjalanan, agaknya lah hahaha. This time kami pergi 1 family Ag. Seronok sebab Mak & Ayah pun ada datang dari Sabah, bawa dorang bercuti sekali. seronok bila dapat berkumpul-kumpul macam ni.

teluk kemang port dickson

Atok Nenek dengan Cecucu ­čÖé

Tapi kami tak duduk sekali dengan adik beradik yang lain, sebab kami last minit join hehee, nasib baik ada┬áHomestay Port Dickson Terbaik milik Blogger Kak Ina KL, macehh kak sudi terima kami menginap di Homestay akak. Nasib baiklah rezeki yan menginap situ kan kak…nasib takde orang hihihi, kalau tak memang tak joinlah kami Family Gathering tu.

Continue reading “Mencari Homestay Port Dickson Terbaik?”