Pakej Perantis Dari Hosting Awn.my Untuk Pelajar

Salam, nak share dengan pembaca blog ini, terbaru Penyedia Hosting Awn.my baru sahaja melancarkan pakej hosting perantis untuk pelanggan yang masih lagi bergelar pelajar. Jadi pada anda yang masih bergelar pelajar tu, apa lagi rebutlah peluang yang ada ini untuk lebih maju setapak kehadapan lagi.

Awn.my merupakan penjenamaan baharu yang memfokuskan kepada Shared Hosting untuk para pelanggan yang berada di Malaysia, Singapura  dan juga Indonesia oleh Awangan IT Solution (002171838-V) yang telah berkecimpung dalam industri hosting lebih dari empat tahun.

Continue reading “Pakej Perantis Dari Hosting Awn.my Untuk Pelajar”

Upgrade ke Premium Hosting – Litespeed Flatform

Salam semua, wah petang dah macam nie baru rasa boleh nak update blog, bukan apa siang tadi takut nak update sebab buatnya lah tetiba  Bandwidth limit exceed..huhu, time nie pun bandwidth yang availabe cuma tinggal 1GB++ je, nasib baiklah Fivio pantas jugak buat keje, now blog ini masih lagi diperingkat pemindahan server, so maybe kejap boleh buka kejap tak boleh, tapi rasanya dah ok dah nie 🙂

Cuma kat Direct Admin lagi belum diupdatekan bandwidth terbaru. tapi takpe fivio cakap diorang akan buat setelah proses pemindahan sepenuhnya berjaya. sekarang nie yang bestnya pakej premium hosting nie menggunakan Flatform Litespeed, berdesup-desup lajunya nak loading. tak caya?? cuba F5 sekarang..ekekee

Continue reading “Upgrade ke Premium Hosting – Litespeed Flatform”