Blog yang di Sampahkan

yanmie 40

Salam semua selamat petang, hari nie sungguhlah sibuk sangat mengadap lappy nie, dari semalam misi membantu en.hubby menyiapkan Project Paper dia. Now baru ada masa sedikit untuk buka blog, psstt!! thanks pada semua visitor blog Yan, setakat pukul 3 petang tadi unic Visitor di blog ini sudahpun mencecah 700 Unic […]

Maaf atas kesulitan untuk mengakses blog ini

yanmie 10

Salam buat semua. Yan minta maaf kat korang atas kesulitan untuk mengakses laman blog ini, ini kerana seperti yang telah Yan pernah tulis dalam blog sebelum ini, Pihak Hosting akan melakukan kerja2 memformat server. Syukurlah blog ini telah pun selamat di backup, hehe..nasib baik takde posting yang hilang..kalau tak nangis […]

Server di tutup untuk sementara waktu di Yanmieonline.com

yanmie

Yanmieonline.com tak dapat buka pada 11.30mlm ini sehinggah besok paling lewat pukul 4 petang, Harap Maklum yea…coz pihak hosting tengah reformat server so klik2 kat kedai nie jelah yea….okies! Salam untuk semua, nie nak bagitahu korang semua, ewah cam ramai je yang baca blog nie..hehehe. Tadi dapat email dari Pihak […]

Server Down

yanmie 5

Salam all….Harap maaf pada semua rakan-rakan yang tak dapat nk akses blog Yanmieonline.com. Ini disebabkan masalah dari Pihak Sepaku Hosting, So semua website yang host kat diorg x blh buka…huhuhu Berikut Email yang Yan terima dari Sepaku Hosting semalam Huhuhuhu….so harap maklum kalau lepas nie blog tak boleh buka itu […]

Yanmieonline.com tak boleh buka, Server Down

yanmie

Salam all…. maaf pada semua yang tak boleh nk akses blog Yanmieonline.com ini disebabkan masalah dari Sepaku Hosting semua website yang host kat diorg x blh buka…huhuhu So korang harap bersabar ok! insyallah masalah nie diorg tengah atasi berikut Email yang Yan terima dari Sepaku Hosting So harap kengkawan semua […]

Yanmieonline.com tak boleh buka, Server Down

yanmie

Salam all…. maaf pada semua yang tak boleh nk akses blog Yanmieonline.com ini disebabkan masalah dari Sepaku Hosting semua website yang host kat diorg x blh buka…huhuhu So korang harap bersabar ok! insyallah masalah nie diorg tengah atasi berikut Email yang Yan terima dari Sepaku Hosting So harap kengkawan semua […]

Subscribe US Now