Seronoknya Bercuti Di Lost World Of Tambun

Cuti sekolah baru-baru ni kami ambil sedikit masa yang terluang untuk bawa anak-anak pergi Bercuti Di Lost World Of Tambun, seronok jugalah sebab jauh dari rumah kan, ikutkan kalau tak jadi ke sini, kami ke Sunway Lagoon aje yang dekatnya cuma 15 minit lebih kurang dari rumah hehee, tapi dekat-dekat ni cam tak syok pula hahaha

Macam biasa hakak yang uruskan hal-hal penginapan, dan seperti biasa juga akan tempah online sahaja melaui laman web Agoda / Booking, 2 website tu hakak suka sebab user friendly. Kami menginap di Kinta Riverfront Hotel and Suite, oklah puas hati, suite yang cantik dan bersih, menghadap sungai, waktu malamnya ada pokok-pokok lampu macam kat Icity.

Continue reading “Seronoknya Bercuti Di Lost World Of Tambun”