Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

Salam semua, yes tak nak cakap banyak, just nak abadikan entry ini je, kikiki. Semalam abang posmen bagi surat, dah agak sampul tu isi cek dari nuffnang, mmiahahaa, makasih ye nuffnang, luv u sangat-sangat even tak pasang nuff buat masa nie.

cek nuffnang

sikit je tapi tetap bersyukur sangat!

Lepas nie ada lagi 1 cek yang akan diterima dari nuffnang, income bulan lepas, so means akan dapat awal bulan depan. but lepastu dah tak akan dapat sebabnya dah pasang semula Innity kat blog ini. *tukar angin* hehee.

Continue reading “Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai”

Efek Distortion Kamera HTC Desire z menarik perhatian anak #maxis10

Salam semua, ok nie nak kongsi antara fungsi yang ada pada kamera HTC Desire Z iaitu efek distortion yang mana sangat menarik perhatian anak-anak, bergelak sakan jugaklah diorang nie, ibu, ayah, tok, tok wan, makngah, sepupu sepapat semua gelak tengok hasil dari efek Distortion nie…hahhaa

distortion effect

Ada macam-macam efek yang ada di Kamera HTC Desire Z, pilih saje nak guna yang mana, tapi yang pasti semuanya menarik, boleh disesuaikan dengan keadaan. Yang menariknya siap boleh cam corder menggunakan efek lagi, menarikkan?, tapi disini nak cerita pasal efek distortion yang sangat menarik perhatian anak-anak, pendek kata kejap-kejap suruh snap gambar menggunakan fungsi efek distortion tu…hahaha, layan jom gambar yang terhangat di pasaran…kuikuikui…

Continue reading “Efek Distortion Kamera HTC Desire z menarik perhatian anak #maxis10”