Selongkar Smartphones – Gambar menggiurkan

yanmie 59

Salam semua, amboiii korang kalau gambar menggiurkan laju je ye nak klik..hahaha, pagi nie selongkar balik gambar-gambar yang ada kat dalan Smartphone HTC Desire Z nie, fuh lapar….dan-dan masuk ke dapur memasak, kah3 :)) jom layankan menu yang ada dalam smartphones HTC Desire Z nie πŸ™‚ Paprik Udang

Projek 2 beradik pukul 3 pagi

yanmie 43

Salam semua, hari nie tak banyak masa nak menatap lappy nie, banyak masa pegang Smartphone HTC Desire Z je…ehehe, online di HTC je, malas pulak nak meramas-ramas cik delly nie, layan gambar anak yang di curi-curi snap semalam di depan pintu bilik diorang pagi semalam. Bayangkan jam dah menunjukkan pukul […]

#maxis10 : Camera Video (Live Blog)

yanmie 40

Salam semua, layan camera video dari HTC Desire Z yang kejap tadi di rekod bersama haziq di laman rumah (kampung), teruja dengan kualiti camera yang ada pada smartphones tersebut.Β Video nak upload pun laju jugak, layan… Cuba teka haziq nyanyi lagu ape? Hehehe πŸ˜‰ . . Sent via HTC Desire Z

Subscribe US Now