Ibu di tetak akibat membaca buku perubatan islam menangkis kejahatan makhluk halus

Salam semua, semalam tengok berita TV3 pasal seorang anak tergamak menetak ibunya yang di sangkakannya adalah SAKA, semua ini dikatakan bermula apabila anaknya mula membaca buku perubatan islam menangkis kejahatan makhluk halus, memang dalam buku tersebut ada menyentuh bab-bab SAKA, JIN, SYAITAN.

buku perubatan islam menangkis kejahatan makhluk halus

Kalau korang perasan, tidak lama dulu Yan ada membeli buku tersebut, baca kat SINI, sungguh buku tu tak habis pun baca sebabnya seram, seolah-olah kita di bawa ke dunia lain, Yan sedar buku tersebut buat Yan seram sejuk nak baca, hanya orang yang kuat iman rasanya boleh meneruskan pembacaan tersebut

Continue reading “Ibu di tetak akibat membaca buku perubatan islam menangkis kejahatan makhluk halus”

Ilmu Alam Ghaib TV3

Salam semua, dek leka update blog yang lain tak ingat pulak blog ini belum berupdate lagi..ehehe, see betapa bizinya sampai ada banyak blog 🙂

Oklah nak cerita pasal semalam tengok Ilmu Alam Ghaib, yang semalam punya tak silap episode ke 2 punya kot, Pasal Sihir dan episode pertama hari tu Yan ada tengok jugak minggu lepas pasal SAKA, pasangan suami isteri di ganggu oleh ilmu SAKA di kinabatangan Sabah.

Gambar amik dari Facebook Ilmu Alam Ghaib TV3

Yang bestnya TV3 siap tunjuk macam mana cara nak menyembuhkan mereka-meraka yang terkena sihir, SAKA atau yang sewaktu dengannya.

Continue reading “Ilmu Alam Ghaib TV3”