Imam Muda Aiman – Tadika Little Caliphs Bandar Puteri Klang

Salam, seronok pulak tengok gambar Aiman kat facebook tadika dia, Teachers Tadika Little Caliphs Bandar Puteri Klang bawa budak-budak pergi surau, ajar diorang tentang adab di surau, wuduk, solat dan zikir, serius saya suka dengan aktiviti tadika seperti ini. Yang paling best bila Teacher Aiman tag kat facebook gambar Aiman jadi Imam untuk Solat Sunat Dhuha ^_____^

little caliphs bandar puteri klang

Kids beratur nak ke Surau An-nur Bandar Puteri Klang, sebenarnya ada cerita disebalik ini, sehari sebelum nak ke surau ni, saya tersilap baca sms yang Teacher Aiman hantar, ingatkan khamis nak ke surau, baca lagi sekali pagi tu rupanya jumaat, uwaaa sian khamis tu Aiman sensorang pakai baju melayu, apa lagi balik sekolah kena bebel dengan dia, HAHAHA, sorry yea sayang, next time ibu baca SMS bebetul dan banyak kali heeeee.

Continue reading “Imam Muda Aiman – Tadika Little Caliphs Bandar Puteri Klang”