Income Tahun Lepas

Salam, pembakar semangat untuk diri sendiri, bawah niĀ Income Tahun Lepas yang saya dapat dari Innity, tahun sebelumnya pun ada tapi tak banyak, sikit je. yang bawah ni tahun lepas punya, itupun ada bulan-bulan yang saya tak pasang iklan tersebut, ikut mood, now biar iklan tu kekal kat blog heheee.

innity tahun lepas

RM 10,107.36 untuk tahun lepas, saya percaya ramai lagi kawan-kawan yang lain berjaya menjana lebih dari yang saya dapat diatas.

Continue reading “Income Tahun Lepas”

Kenapa Aku Suka Innity?

Salam semua, wah tajuk entry nie..hahaha, terdetik nak buat entry nie sebab ramai yang tanya pasal innity, tak kira yang YM, DM, Emai melalui Contact di blog ini, mereka bertanyakan tentang innity, apa yang bestnya innity berbanding syarikat pengiklanan yang lain?

income innity

Earning Bulan Mei setakat 8/05/2011

Alamak nak jawab tu yang susah sebenarnya, kang ada yang makan hati, aiyoyooo, okeh meh nak citer versi Yan yea, apa yang bestnya dengan innity nie ada banyak, salah satunya yang best dengan innity nie kita boleh tahu iklan tu akan running berapa lama di blog, diberitahu segala detail tentang kadar iklan tersebut.

Continue reading “Kenapa Aku Suka Innity?”