Income Tahun Lepas

Salam, pembakar semangat untuk diri sendiri, bawah niĀ Income Tahun Lepas yang saya dapat dari Innity, tahun sebelumnya pun ada tapi tak banyak, sikit je. yang bawah ni tahun lepas punya, itupun ada bulan-bulan yang saya tak pasang iklan tersebut, ikut mood, now biar iklan tu kekal kat blog heheee.

innity tahun lepas

RM 10,107.36 untuk tahun lepas, saya percaya ramai lagi kawan-kawan yang lain berjaya menjana lebih dari yang saya dapat diatas.

Continue reading “Income Tahun Lepas”