Google Search Queries yanmieonline untuk Julai 246K

Salam semua, syukur alhamdulillah blog ini terus menunjukkan peningkatannya di mata en.google, terkini google search queries blog ini telahpun mencapai Page Impression / index di google sebanyak 246,00 untuk bulan Julai sahaja. berbanding dengan sebelum ini cuma 201K Impression untuk yanmieonline.com, kita tengok pulak nanti untuk bulan Ogos macam mana 🙂

Untuk mendapatkan graf tersebut, korang haruslah mendaftarkan blog korang di google webmaster tool dan login menggunakan akaun gmail korang.

Continue reading “Google Search Queries yanmieonline untuk Julai 246K”

Entry ABP2009 pagi tadi google dah index

Salam semua, baru kejap tadi cek keywords analytic nuffnang. Tengok ada orang duk search keywords nie ” abp2009″, Hepi sebabnya en.google dah index entry Yan yang baru beberapa jam tadi, entry pasal Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular ABP 2009. Kagum sebabnya duk kat 1st page, seperti yang sedia maklum ramai yang buat entry pasal ABP 2009 nie, so saingan pun sengit lah kan.

Masih tak puas hati? meh tengok gambar bawah nie, search je balik abp2009 page Yan berada di 1st page

Continue reading “Entry ABP2009 pagi tadi google dah index”