iPhone 4S Akhirnya Menjadi Milikku

Salam, rasanya ramai kawan-kawan yang menanti entry tentang iPhone 4s dari saya, Alhamdulillah Menang iPhone 4s Dari Contest Gadget Impian, syukur sangat-sangat, rezeki Allah SWT bagi, terima kasih kepada Penaja juga Al Ansar Properties Sdn Bhd atas tajaan hadiah iPhone 4s tersebut.

menang iphone 4s

Sabtu baru ni saya ngedate sekejap dengan Denaihati bersama keluarganya, terima kasih untuk hadiah iPhone 4S ni, seronok sangat, lebih-lebih lagi hadiah disampaikan oleh Kekasih hati Denaihati heheeee, peramah orangnya, jumpa kali ke 3, rasa macam dah kenal sangat heeee~

Continue reading “iPhone 4S Akhirnya Menjadi Milikku”

Bantu Saya Menang iPhone 4s

Salam, syukur terbit juga entry contest gadget impian saya di blog Denaihati, sekarang ni apa yang saya perlukan, Bantu Saya Menang iPhone 4s tersebut, saya tahu pembaca blog saya semuanya ohsemmmm, betul tak?, senang sangat je tau, bila lagi nak bantu saya kan? hikhik.

iphone 4s

Cara untuk membantu saya, anda hanya perlu mengikuti langkah dibawah ini. tolong tau! alang-alang dah baca dan komen kat sini kan, apasalahnya tolong saya sekali dengan menekan social sharing di sidebar blog ini, terima kasih!.

Berikut dibawah ini saya sertakan entry contest gadget impian saya yang telahpun di publish di blog Denaihati :-

Continue reading “Bantu Saya Menang iPhone 4s”

Apple iPhone 4S

Salam, pagi-pagi buta lagi saya capai ipad2 sebab nak google pasal iPhone 5 nak tahu spesifikasi dan rupa iPhone 5, tapi kecundang sangat sebab rupanya Apple melancarkan Apple iPhone 4S Dan Bukannya iPhone 5 , hem takpelah adalah tu nanti Apple keluarkan iPhone 5. Jom kita tengok apa yang menariknya dengan iPhone 4S nie.

iphone 4s

Antara ciri-ciri baru iPhone 4S adalah : Continue reading “Apple iPhone 4S”