Bawa Irfan Gunting Rambut

yanmie 11

Salam, baru-baru ni bawa Alang Irfan pergi gunting rambut di Kedai “Ane”, pertama kali bawa dia gunting rambut di kedai, biasanya ayahnya yang bawa. ni sebab kes rimas tengok dia berambut panjang, jadinya buat surprise hari tu kat abang-abangnya dan ayahnya heheheeee. Mula-mula tu sembanglah dulu dalam kereta dengan dia, cakap […]

Baby Irfan Di Event Blogger

yanmie 37

Salam, kan saya dah cakap yang saya kini kalau nak kemana-mana tak boleh dah pergi sensorang, kena bawa “Magnet” sekali hihihi, sabtu baru ni bawa Baby Irfan Di Event Blogger, rasanya tak pernah orang buat kot bawa baby 3 bulan pergi event hehee Mujurlah sebelum tu dah maklumkan nak bawa “magnet” […]

Irfan Dah 2 Bulan

yanmie 15

Salam, syukur alhamdulillah, hari ini genap umur Baby Irfan 2 bulan, sekejapnya masa berlalu, masih segar dalam ingatan Pengalaman Bersalin Baby Irfan 21.12.12 yang lalu, ngeri bila ingat balik proses kelahirannya melalui “Tingkap”. Gambar dalam entry ini adalah gambar pada genap umurnya 2 bulan iaitu pada hari ini, kenangan untuk dia selagi […]

Subscribe US Now