Hujung minggu di Sunway Piramid – Layan Movie harry potter and the deathly hallows Part 1

Salam semua, semalam hari yang paling seronok untuk kami sekeluarga, macam biasa kalau en.hubby takde keje memang dia akan manfaatkan sebaiknya bersama keluarga, so destinasi kami semalam jalan-jalan cari makan dan Layan Movie harry potter and the deathly hallows Part 1 di Sunway Piramid

aiman dan haziqKesian tengok diorang sampai terlelap dalam kereta sementara dapat parking kereta 🙂

Ramai sangat orang semalam kat sunway piramid, sampaikan nak cari parking pun payah, turun naik pusing sana sini nak cari tempat kosong..ehehe, nasib lah ada kalau tidak harus tension 😛

Continue reading “Hujung minggu di Sunway Piramid – Layan Movie harry potter and the deathly hallows Part 1”

Saya bukan Bro ataupun Pakcik Yanmie

Salam semua selamat petang, apa rancangan korang petang nie? Petang nie nanti Yan dan 3 orang hero nie nak keluar jalan-jalan cari makan, shopping lagi kot sebabnya baru  Terima Duit Hasil Berblogging semalam 🙂 Siapa yang ada kat Area Jusco Bukit Tinggi Klang bolehlah jumpa Yan, kita gi makan-makan nak tak? Yan belanja…ehehee, lepastu malam kang nak gi tengok Race kereta kat Sepang 🙂

Oklah menyetuh pasal tajuk Entry Yan petang ini “Saya bukan Bro ataupun Pakcik Yanmie“, sebenarnya dah lama rasanya nak buat entry nie tapi asyik lupa aje, sebab ingatkan semua orang dah tahu siapa dia ‘Yanmie’, sama ada seorang lelaki, perempuan, mak dara, anak dara, makcik, pakcik, nenek ehehehe 🙂

Ini disebabkan komen kat entry Trafik Yanmieonline akhirnya mencecah 5K seminggu dan jugak dari twitter Yan. Meh tengok yea 🙂

Ini adalah komen dari Meow, kelakar je tetiba Yan jadi Bro…ehehe

Continue reading “Saya bukan Bro ataupun Pakcik Yanmie”

Fashion Week 2010 di Midvalley Megamall

Selamat malam semua, semalam pergi jalan-jalan cari makan dengan family tercinta, kami ke Midvalley Megamall. Memang best meriah sangat-sangat, macam-macam ragam orang ada kat sana. Kebetulan pulak minggu Fashion 2010 di Midvalley Megamall, so haruslah cuci mata…ehehe

Jom layan gambar yea 🙂

Memang cantik rekabentuk pentas untuk Fashion Week 2010 di Midvalley Megamall yang bertema Highway to Fashion 2010

Continue reading “Fashion Week 2010 di Midvalley Megamall”