Bila Nak Sampai

Salam, saya dalam perjalanan nak ke KLCC, ada meeting disana, harap saya tak sampai lambat huhuhu, mana tidaknya kesesakan lalu lintas di ibu kota ni sangatlah mencabar.

20120322-081808.jpg

Nasib baik jugaklah suami tercinta kebetulan hari ni tak kerja, dia hantar saya ke KLCC, kalau saya jangan harap ler nak drive waktu gini, confirm naik LRT je hikhik, tapi ni pun plus nak tengok pameran F1 tu nnggeee~

– Meeting dengan google 😛

Sent From My iPad2

Cuba teka nak ke mana?

Salam semua, yeay dah lama tak live blog, time entry ini di taip, Yan duk dalam kereta sambil en.hubby drive kereta, hehehe. Selalunya on twitter je dalam kereta, nie nak live sikit kat korang…kehkehkeh

null

Ha ye Yan bersama-sama hero tercinta dalam perjalanan ke satu tempat, kalau terer cuba teka kami nak ke mana?

Posted from WordPress for Android