Aiman dan Haziq dah sampai JB

Salam semua, syukur alhamdulillah tadi kami sampai JB dalam pukul 12.30 tengahari, lebih kurang 4 jam setengah nak sampai JB, kejap aje rupanya takdelah jauh sangat nak ke JB nie, lebih kurang sama macam balik kedah jugak :), tapi sebelum tu singgah di Masai, shopping baju 17 helai 😛

aiman dan haziq

Tadi pergi makan dan jalan-jalan di City Square, nanti update lagi kemudian yea, Aiman dan Haziq seronok sangat hari nie. dan malam nie pulak kalau takde apa-apa nak ke Danga Bay, tak silap ada pasar malam danga bay kot 🙂

Nota Yanmie : 9 tahun tak jejak kaki di JB 🙂

JB tunggu kami datang

Salam semua, selamat berhujung minggu semua, entry ini di taip dengan selaju-lajunya sebelum tutup lappy, kejap lagi kami nak gerak dah nak ke Johor Bahru , jalan-jalan cari makan…ehehe, punyelah jauhkan jalan-jalan carik makannye, nanti update kemudian ye 🙂

botol air

Kalau berjalan jauh memang wajib bawa 2 botol air atas tu, cuba teka yang mana satu aiman punya dan haziq punya?? heee cuba teka je ye, hadiah takde…kikiki

Nota Yanmie : Doakan perjalanan kami selamat 🙂