Pasang Bracket TV LED

Salam, minggu lepas saya ke Kedai peralatan menjual barangan Electric, tumpuan ke bahagian TV untuk mencari Bracket TV, dah sampai masanya untuk Pasang Bracket TV LED tu, sebab Alang Irfan tu suka sangatlah melepak depan TV, risau takut jadi rabun dan silau mata nanti, cukuplah abang-abang dah ber-empat mata sekarang ni, tak maulah Alang Irfan pun sama huuuu~

pasang bracket

hah dah tergantung, puas hati heheee

Jadinya apa lagi…misi mencari Bracket TV, sebelum tu En.Suami dah tunjuk gambar rupa Bracket TV yang dia nak tu, macam biasa saya yang cari, tugas-tugas ni saya boleh handle, tu yang laki sayang lebih tu hahahhaa.

Continue reading “Pasang Bracket TV LED”