Terima Kad Hari Raya Pertama

Salam, dah nak habis bulan puasa baru dapat┬áKad Raya Pertama hahaaaa, dulu zaman-zaman kad raya dulu memang seronok, siap main balas-balas lagi, “Pecah kaca pecah gelas, habis baca tolong balas” hheeee, tahun lepas dapat banyak juga kad raya dari rakan-rakan, adakah kad raya dah tak relevan lagi?

kad raya

Sekarang ni kan makin canggih, hantar ucapan melalui, SMS dan online je samaada melalui email, fb, twiter dan banyak lagi platform lain, so pendek kata di zaman teknologi yang semakin canggih ini, sekiranya korang mendapat kad raya itu bermakna korang adalah diantara yang special hihihi.

Continue reading “Terima Kad Hari Raya Pertama”