#maxis10 : Bersama Kak Ina KL di KLCC

Salam semua, yeay baru nie sempat jumpa Kak Ina KL di depan Maxis, KLCC. Thanks kak sudi datang hantar cookies, memang sedap sangat cookies Kak Ina nie, rasa sekali pasti nak lagi. tak sampai sehari pun cookies tu dah licin oleh anak-anak.

bersama kakina kl

Snap dari Handphone Cap Ayam warna pink ๐Ÿ˜›

Continue reading “#maxis10 : Bersama Kak Ina KL di KLCC”

Makan-makan di Teratak Yanmieonline.com

Salam semua, semalam ada makan-makan sikit kat rumah nie, terima kasih buat rakan-rakan blog dan twitter yang sudi datang bertandang ke teratak Yanmie di Bandar Puteri Klang nie. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, dan suasana sangat meriah semalam hinggakan hati rasa berat je nak bagi diorang semua balik…hahhaaa

yelah kan bukan selalu dapat jumpa diorang nie, lagi-lagi dapat kenal dan bersua muka. Jomlah layan gambar ย semalam ye, sebelum tu so sori pada yang lain, bukan taknak jemput kat sini, cumanya sebelum nie ada jemput kat twitter, kat blog nie sungguh terlupa nak entry ๐Ÿ˜› tapi takpe next time kita jumpa yea ๐Ÿ™‚ layan gambar semalam….

Continue reading “Makan-makan di Teratak Yanmieonline.com”