Kalendar 2012 Dari Kak @EmilaYusof

Salam, seperti yang telah Kak Emila Yusof janjikan hari tu hikhik, hadiah misteri dah sampai, cun sangat kak, Yan suka sangat kalendar 2012 ini, lembut dan tenang je pada pandangan mata, tak bosan nak menatap lukisan-lukisan comel tu.

kalendar dari kak emila yusof

Nak tahu kalendar ni adalah hasil ilustrasi dari Kak Emila sendiri, eeeee giler comel tau!, sebelum ni hanya melihat hasil lukisan beliau dalam blog je, dah dapat yang depan mata ni memang teruja sebab cantik sangat, anak-anak kata comel, nak minta sehelai hahaha, ohhhh tak boleh anakku, ni special punya kalendar, bukan kalendar kuda, kalau kalendar kuda ibu tak kisah pun kalau korang koyakkan buat kapal terbang hehehee.

Continue reading “Kalendar 2012 Dari Kak @EmilaYusof”

Kalendar 2012 Cuti Umum Dan Cuti Sekolah

Salam, okeh memandangkan saya tengah mencari Kalendar 2012 Cuti Umum Dan Cuti Sekolah, suka yang berkongsi dengan kawan-kawan, dan juga untuk memudahkan saya merujuk kembali kalendar cuti ini, maklumlah nak bercuti kenalah plan awalkan?, lebih-lebih lagi bila anak dah bersekolah nie, cuti tak boleh suka hati je, kena follow kalendar Cuti Sekolah 2012 dia.

Calendar 2012

Hujung tahun nie tak boleh nak plan apa dulu even anak ada cuti sekolah yang panjang sebab takut pula en.hubby tak dapat cuti, maklumlah suami sangat sibuk tapi bersyukur dalam kesibukan dia berkerja kami tak pernah dilupakan, en.hubby berusaha mencari dan mencuri masa untuk kami, tahun lepas kami bercuti di Johor Bahru, tahun nie belum tahu lagi ^_____^

Continue reading “Kalendar 2012 Cuti Umum Dan Cuti Sekolah”