Nikon Coolpix s1100pj Gadget terbaru ku

Salam semua, beberapa hari yang lepas Yan dapat Gadget terbaru iaitu Camera Compact Nikon Coolpix s1100pj Touch Screen + Built-in Projector dari en.hubby tercinta, terima kasih sayang untuk kamera tersebut, sayang u sangat-sangat dear!!, wah terjiwang sudah, hahaha. dan terima kasih kerana memahami minat isterimu ini terhadap hasil seni grafik…ekekeke *grafik lah sangatkan*, so lepas nie tak perlu dah gunakah Smartphones untuk snap gambar.

nikon coolpix s1100pj

Dengan adanya Nikon Coolpix ini dapatlah Yan merakam video aksi si manja dan jugak menangkap gambar dengan aman sekali, kerana kualiti gambar dan videonya sangat-sangat memuaskan hati. Senang sangat nak bawa camera nie, boleh je sumbat dalam handbeg…ehehe

Continue reading “Nikon Coolpix s1100pj Gadget terbaru ku”