Kantoi dengan adik

Salam semua, wah tajuk! memang sungguh kantoi ok!, pagi nie Yan kantoi dengan adik sebabnya dia duk nampak Yan pagi-pagi lagi dah melepak kat FB…adoii payah nak online awal-awal nie, dah ramai sangat pemerhati..hahaa.

facebook

Hahaha see, adik siap cakap awal gila Yan online, dia siap suruh Yan setelkan keje dulu baru Yan online balik..wakaka sabar jelah aku!, and now time entry nie di taip semua keje-keje rumah dan mandikan anak-anak dah setel, boleh sambung balik bertenet..eheehe 🙂

Continue reading “Kantoi dengan adik”

Blog Yanmieonline.com di review lagi

Salam semua, selamat menjamu selera..wah!! apa menu korang hari nie? mesti sedapkan…ekeke sebenanrya bukan nak cerita pasal menu lunch tapi nak cerita pasal Blog bertuah ini di review lagi untuk kali ke 3, serius Yan sangat happy 🙂

Yelah cuba bagitahu siapa yang tak happy bila blog korang di review? nak-nak pulak yang review blog tu memang minat betul dengan blog korang, setiap masa dan ketika dia stick je kat blog korang..ehehe *see perasan sudah!*

Continue reading “Blog Yanmieonline.com di review lagi”

Alhamdulillah earning Nuffnang makin bertambah lagi

Terima kasih pada kengkawan yang sudi klik2 nuff Yan. Alhamdulillah tadi Yan tengok earning nuffnang makin bertambah. Ini semua hasil klik-klik dari kengkawan semua. Yan sangat hargai.

So bila earning pun bertambah ada pulak rasa2 nak cash out duit tu. Oh! Tidak…tunggu dulu! ingat nk tunggu ads Samsung Corby tu metered dulu. Sebab ads tu mashsyuk jugak..Thanks sekali lagik buat kengkawan semua yang sudi klik2 untuk Yan.

Pastu tadi, tengok keywords yang masuk kat nuffnang, adalah satu keywords nie “Kantoi mengintai adik ipar mandi” alahai, siapalah orangnye yang cari adik ipar orang yg tengah mandi. tak baik tau! hehehe…

Fuh!! mmg bahaya kalau time mandi kena intai. Maklumlah sekarang nie  macam2 orang boleh buat, rekod pastu upload kt Youtube, tak ke memalukan nanti. Orang Yang tak berdosa jadi mangsa. huhu. Hiks…Nauzubillah…*kalau laki sendiri yang intai takpe jugak…kikiki*