Pengalaman dating yang adventure

*Maaf entry ini agak panjang, kalau tak boleh nak baca jangan baca….heeee* Salam semua, semalam ada date dengan seorang blogger nie, rempit dengan anak dara dia, tujuan asal sebenarnya nak ketempat lain, tapi memandangkan masa tak panjang terpaksalah cancel, takpe next time boleh je berjimba-jimba kat tempat tu, selesaikan urusan yang penting dulu…heeee

tiara

Curi gambar nie dari blogger tersebut, minta halal yea, hee….

Blogger nie memang tak pernah pun sampai lagi rumah Yan sebelum nie, tapi kami pernah berjumpa beberapa kali diluar kawasan klang, nak dijadikan cerita, boleh pulak tu terlajak sampai kat Jusco Bukit Tinggi, kelam kabut member nie call, maklumlah GPS tunjuk arah sampai simpang ke bukit tinggi je..hehee dah tu dia tak masuk terus pun simpang tu, boleh pulak dia keluar balik simpang tu..wakakaka, so bagi direction untuk kerumah dari arah jusco bkt tinggi, nasib baiklah tak jauh, cuma 1 kilometer je dari rumah.

Continue reading “Pengalaman dating yang adventure”