Memori Raya 2018

yanmie 21

Assalam, masih sempat nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin kan? raya kan sebulan hahaha. Alhamdulillah diberikan peluang untuk berpuasa dan berhari raya. Syukur Ya ALLAH. Raya 2018 ni turn raya di kampung encik suami di Pahang dan di Kedah. View this post on Instagram Selamat Hari Raya […]

Jalan-jalan ke Muzium Padi di Kedah

yanmie 44

Salam semua, wah baru teringat nak entry pasal jalan-jalan masa balik kedah hari tu, jom layan gambar masa kami ke Muzium Padi di Gunung Keriang, Kedah. Teruja sangat masa berada disana lagi-lagi masa naik tengok pemandangan 3D nye, meh ler korang singgah ke Muzium Padi nie memang best sangat! confirm […]

Jalan-jalan di utara

yanmie 26

Salam semua, Yan ada kat utara tanah air nie, jalan-jalan cari makan…hehehe, kami bertolak pagi semalam pukul 10 pagi sampai kedah pukul 4 petang. Kat kedah nie kami duk kat Jerlun rumah tok en.hubby 🙂 Now pulak ada kat Perlis rumah sepupu en.hubb, melawat dia sebelum berangkat untuk menunaikan ibadah […]

Subscribe US Now