Selesa Betul Pakai Tudung Dari Kedai Kak Siti

Salam, sebenarnya dah lama nak up entry ni, sebab tak ada gambar bertudung tu yang tertangguh-tangguh lagi tu, bukan apa payah sikit nak snap gambar sendiri ni, lain lah kalau ada yang boleh tolong snapkan, ada yang sudi tolong pun tapi tak reti amik gambar guna kamera ni hihihi, so layan aje ler snap gambar sendiri guna phone aje, apa yang penting pemakainan tudung ni sangat-sangatlah selesa.

kedai kak siti

Hahhhh ni akibatnya amik gambar sendiri, mesti terpotong kepala, tangan pendek hahahhaa, jap-jap tengok gambar bawah, yang tu full sikit nampak, layan!

Continue reading “Selesa Betul Pakai Tudung Dari Kedai Kak Siti”