D’Mesra Seafood Klang Memang Sedap

Salam, semalam dinner┬ádi Port Klang, Restoran┬áD’Mesra Seafood, menu yang kami order memang sedap, harga pula sangat berpatutan compare makan dekat 1 restoran tu (pernah entry kat blog), yang ni memang puas hatilah, sampai tak larat nak makan, dah ler sedap, banyak pulak tu hihihi.

D'Mesra Seafood Klang

Restoran ni kat tepi jalan je, ha ye alamat macam kat atas tu, kalau agak-agak terasa nak makan kat sini trylah datang klang, serius sedap, bagi kamilah anak beranak ni memang bernafsu sesangat makan semalam hikhik sebab bukan senang nak jumpa restoran yang menyediakan makanan yang kena dengan tekak kita ni kan.

Continue reading “D’Mesra Seafood Klang Memang Sedap”