Sambut Birthday Dengan Anak

Assalam, wahhh seronokkan kalau birthday boleh sambut dengan anak, jimat duit beli cake hahaha, kongsi aje kek, tapi tahun ni hakak tak beli kek besar, beli 3 slice aje di secret recipe hahaha, almaklumlah kononnye diet dah setahun ni tapi tak juga kurus2 wakakakaka.

View this post on Instagram

Irfan, tau tak? 5 tahun yang lalu sedang ibu menikmati Ayam KFC pada hari ulang tahun kelahiran ibu, tetiba ibu dikejutkan dengan Pecahnya Air Ketuban kat KFC, ambooii tak sabaq nak keluar kan?, teringin nak makan KFC ler tu hehee, jadi terus kelam kabut ayah bawa ibu gi hospital, abis lenjun seat kereta ayah dengan Air Ketuban hahahha. . . Banyak kenangan manis, Irfan juga hadiah hari jadi untuk ibu, saat ibu ulang tahun kelahiran saat tu ibu bertarung nyawa untuk melahirkan Irfan. Moga jadi anak soleh dan beriman, berjaya dalam hidup, diberikan kesihatan yang baik, semoga sukses selalu , Aamiin. . . Cake besar claim dengan makcik2 ye, Ibu beli kecik je sebab ibu kan diet kan…kan…? Happy Birthday to me & my dear son Muhammad Irfan. Seronok boleh celebrate sesama ? . . #happybirthdaytome #happybirthdaymyson #makanakempat

A post shared by YANMIE (@yanmie) on

Happy Birtday Alang Irfan (21.12.12) cantikkan tarikh lahirnya 🙂

IMG_7264

Nama : Muhammad Irfan

Lahir : 21.12.12

Berat : 3.2kg

Jam : 5.37 pagi

Cara Kelahiran : Pembedahan (czer)

5 tahun yang lalu, sedang hakak celebrate besday dengan suami dan anak, kami makan di KFC Tesco, sedang sedap menikmati ayam goreng, taklama tu terasa ada benda jatuh dan pecah, OMG!! cakap kat laki, Air Ketuban dah pecah kot, encik laki rileks lagi tapi nampak juga dia cemas hahaha, kang tak pasal-pasal beranak pula di KFC kan, hakak cuba bangun ejas-ejas tempat duduk, sekali pupppp…menyembur air ketuban keluar HAHHAHAHA.

Continue reading “Sambut Birthday Dengan Anak”