Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq

Salam, banyak sangat benda nak update nie tapi bandwidth pulak tinggal lagi 4GB, nak kena topup dulu barulah boleh update blog dengan rancaknya, saya share dulu gambar bawah ni, kedai runcit Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq hihihihi ^____^

kedai runcit

Ada banyak lagi barang yang takde dalam gambar tu, saya upload 1 gambar ni jelah, lagipun tak clear sangat gambar yang ada, Mak saya jual barang-barang runcit, pendek kata semua barang runcit harian semuanya ada, yang takde barang-barang sekolah, perhiasan, yelah namapun kedai runcit kan hehehe.

Continue reading “Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq”

Kedai Rakyat 1Malaysia

Salam, semalam tengok berita tv3 yang mana melaporkan bahawa Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak semalam (rabu) telah  melancarkan Kedai Rakyat 1Malaysia.

kedai rakyat 1malaysia

Kedai Rakyat 1Malaysia ini diuruskan oleh Mydin Mohamed Holdings Bhd yang terletak di Stesen LRT Kelana Jaya, umum tahu bahawa barangan di Mydin sangat murah berbanding harga di tempat lain, begitu juga dengan Kedai Rakyat 1 Malaysia ini yang mana berkonsepkan pasar mini yang menjual pelbagai jenis barangan keperluan asas tanpa jenama, ianya dijual pada harga yang berpatutan.

Continue reading “Kedai Rakyat 1Malaysia”