Kek Tiramisu

Salam, hehee hari ni buat Kek Tiramisu Comot, hikhik comot sebab tak comel ngeee maklumlah asyik kena push dengan anak, duk tanya bila nak siap, nak makan, nampak macam sedap hahahaha, tu yang main taram je decorate tu kikikiki.

Kek Tiramisu

Gambar pun ada beberapa keping je, tak dan nak ambil gambar time potong tu, duk khusyuk layan anak-anak makan, diorang punya puji tu, perggghhhh!!! hahahaha~

Continue reading “Kek Tiramisu”

Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu

Salam, maaf pada semua yang gagal untuk mengakses blog saya pada hari ini, ini disebabkan saya bertukar ke server malaysia, masih lagi bersama Serverfreak, ok jom nak cerita tentang “Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu“, tersenyum saya dapat email kat bawah ni.

email

Email ini saya terima 3 hari yang lepas, saya tak reply lagi pun, lepas ni nak reply, kesian pulak dia kan mesti tertunggu-tunggu email reply dari saya ^____^

Continue reading “Saya Pemakan Tiramisu Bukan Pembuat Tiramisu”

Kek Tiramisu sedapnya!

Salam semua, baru nie ke Jusco shopping barang sikit, tetiba rasa nak makan tiramisu, nie sebab dek penangan Drama Tiramisu, asal tengok drama tu mesti teringin nak makan tiramisu…hahahaa, sebut pun dah sedap, makan apatah lagi, yummyyy…

tiramisu

Masuk-masuk je kedai kek, terus cakap saya nak kek tiramisu nie (tinggal 1 je), tak tengok lagi harga pun, hahaha sebab dah teringin sangat nak makan kan, apa aku kesah dengan harganya yang penting Alhamdulillah tertunailah hasrat di hati, kuikuikui…amik ko bayar berpuluh-puluh hengget untuk kek yg cinonet nie je, sib baik harga tak sampai rm100 hahaha. tapi puas hati sangat!!

Continue reading “Kek Tiramisu sedapnya!”