Dulu Putih Sekarang Kuning – Grading Taekwondo

Salam, semalam Aiman Balik dari Kelas Taekwondo kemain seronok lagi jerit-jerit panggil ibu, duk tunjuk belt warna kuning yang baru dia dapat, agaknya semalam diorang grading Taekwondo kot tu yang dia dapat belt baru tu hihihii, seronok tau hantar anak belajar Seni Mempertahankan Diri ni, balik rumah je mesti dia tunjuk aksi yang dia belajar, memang mencuit hati hahaha.

Kelas Taekwondo

Gambar atas ni masa guna belt warna putih, cari muka siapa paling garang hahahhaa Aiman…Aiman…geli hati ibu dan ayah tengok gambar ni hihihi.

Continue reading “Dulu Putih Sekarang Kuning – Grading Taekwondo”

Ralat, Penat, Tapi Mujur Ada Keseronokan Di Situ

Salam, semalam kan hari rabu, haishhh napalah mati-mati duk ingatkan semalam hari selasa, tak pasal-pasal saya kena gi tadika aiman semula hantar baju Taekwondonya, dah ler pagi tu dia pergi tadika dengan uniform tadika, sepatutnya semalam pakai baju sukan hahahaa, buka aje pintu Van rasa macam nak terjojol bijik mata tengok dia sorang aje pakai uniform tadika, baju taekwondo pun tak bawa sebab duk ingat hari selasa heemmmm.

little caliphs sport attire

gambar lama, snap guna handset kamera cap ayam 😀

Ntahlah rasa ralat sangat semalam, buka je Van, Aiman masuk dan Van berlalu pergi, saya macam tercengang kejap, sambil garu-garu kepala, lari masuk dalam rumah then capai handphone tengok tarikh dan hari, hemmmm hari Rabu rupanya…uwaaaaaa…nak nangis sungguh, kesian dengan Aiman, mesti dia malu.

Continue reading “Ralat, Penat, Tapi Mujur Ada Keseronokan Di Situ”

Aiman Di Kelas Taekwondo

Salam, now saya sangat addicted dengan Facebook Tadika aiman, selalu juga saya intai, sebab nak tengok aktiviti budak-budak tu, macam-macam juga aktiviti tadika Aiman buat, sebelum nie saya ada post tentang Vegetables Party, seronok tengok gambar Aiman dan kawan-kawan, terkini tengok gambar Aiman Di Kelas Taekwondo hehehe, comel-comel semua.

Kelas Taekwondo

kahkahkahkah gelak guling-guling tengok gambar nie semalam dengan en.hubby, tengok tu muka cecomel semua, cuba cari muka siapa paling ganas kahkahkah, adoiiiii lawakkk tengok Aiman ^_____^

Continue reading “Aiman Di Kelas Taekwondo”

Seni Mempertahankan Diri – Kelas Taekwondo

Salam, pertama kali tengok Aiman dalam kelas taekwondo nye, kelakar juga tengok budak-budak kecil semua nie belajar seni mempertahankan diri. Aiman sejak mula tadika lagi kami dah masukkan dia dalam kelas taekwondo, dia memang minat, plus katanya bila besar nanti nak jadi polis, hehehe.

kelas teakwondo

Jemput Aiman awal sebab rempit nak ke Shah Alam, ambil Ayah kat rumah adik coz hari tu juga merupakan flight Ayah balik sabah, alhamdulillah semuanya dipermudahkan.

Continue reading “Seni Mempertahankan Diri – Kelas Taekwondo”