Keputusan PMR 2011 Khamis Ini 22.12.11

Salam, Keputusan Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah(PMR) 2011 akan diumumkan pada khamis ini 22.12.2011, pastinya ramai adik-adik diluar sana berdebar-debar, ibu bapa pun sama tak kurang berdebarnya menantikan keputusan anak-anak.

semak keputusan pmr 2011

Seramai 481,292 calon menduduki peperiksaan PMR di seluruh negara tahun ini, calon pelajar tersebut boleh mendapatkan keputusan peperiksaan di sekolah masing-masing selepas pukul 10 pagi pada khamis ini dan mulai tahun ini juga, kementerian telah memperkenalkan khidmat semakan keputusan PMR melalui mySMS 15888 yang diaktifkan mulai 10 pagi Khamis hingga 12 tengah malam, 28 Disember.

Untuk Maklumat lanjut sila lawati laman sesawang kementerian www.moe.gov.my.

– Semoga memperoleh keputusan yang cemerlang ^____^

Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS

Salam, mesti adik-adik calon PMR 2011 hari tu berdebar-debar menantikan tarikh keluar keputusan PMR kan, ok nak share kat sini, adik -adik juga boleh membuat Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS, senang sangat dah sekarang ni, macam-macam teknologi ada, tapi macam tak surprise lah sebab mak bapak boleh cekkan terus keputusan anak hehehe, Selain itu juga boleh membuat Semakan Keputusan Peperiksaan Melalui SAPS.

semak keputusan pmr 2011

Ok follow step atas tu yea untuk membuat Semakan Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS, Untuk Maklumat lanjut sila lawati laman sesawang kementerian www.moe.gov.my.

 – Semoga memperoleh keputusan yang cemerlang.

.

.