Themes baru yanmieonline.com

Salam semua, hari nie bizi sikit, baru ada masa nak upadate blog. korang perasan tak apa perubahan yang ada kat kat blog ini? sebenarnya kalu sekali tengok memang tak nampak pun apa yang berubah, tapi dari segi element, blog ini banyak berubah. sebenarnya themes ini Yan dah simpan hampir 2 bulan, sekarang baru ada masa nak godek-godek sikit.

Kenapa Yan nak tukar themes? sebab utamanya themes sekarang ini lebih mesra seo dari themes sebelum ini. Themes sebelum ini pun mesra seo jugak, tetapi themes yang sekarang nie memang themes yang Yan cari-cari sebelum ini, alhamdulillah jumpa jugak…ehehe, nak link?? ops!! carik sendiri..haha

Ok meh kita tengok kenapa Yan kata themes ini sangat mesra SEO, sebab utamanya ialah, themes sekarang ini mempunyai elemen yang lebih mesra SEO sebabnya mempunyai sehingga 6 H Tag.

Continue reading “Themes baru yanmieonline.com”

Top keywords bulan Julai

Salam semua, rasanya lama Yan tak update pasal top keywords di blog ini, so Yan sharekan lagi ye disini. berikut kat bawah adalah top keywords bulan ini, tak sampai lagi pun hujung bulan, tapi Yan nak sharekan jugak awal-awal, sebabnya line beruk celcom nie tak berapa nak bagi kerjasama, takut lepas2 nie payah nak online 🙂

See, ramai benar yang mencari keywords janji kekasih, dimana slot drama zehra yang sangat meletop2 sekarang nie, my MIL pun layan jugak..ehehe. tak kurang jugak dengan keywords2 yang sangat melucukan dan keywords yang tak masuk akal…tapi nak upload sangat slow, so layan keywords atas tu je yea 🙂

Nota Yanmie : Takut wooo…ada orang search pasal nak bunuh membunuh…huhuhu