Laporan Trafik blog bulan 8

yanmie 41

Salam semua, hari nie 1hb time untuk update performance blog ini, bukan untuk tujuan menunjuk tapi untuk pembakar semangat buat diri sendiri. Alhamdulillah blog ini buat pertama kalinya mendapat Pageviews sebanyak 129,826 dan Unic Visitor sebanyak 58,499. kalau boleh tukar dengan duitkan best 🙂 Yan nie jenis tak selalu intai […]

Daus Pozi dapat Innity?

yanmie 17

Salam semua, wah napa pulak Yan nak buat cerita pasal Daus yea? hehehe, pulak tu pasal daus dapat Innity, hahhaa sebenarnya nak cerita pasal keywords SERP yang masuk ke blog Yan pagi tadi, meh tengok yea 🙂 Keywords nie amik dari Yan punya Clicky pukul 8.10 pagi tadi

Terima Kasih Na O Mei

yanmie 18

Salam semua, entry nie pagi tadi lagi Yan nak publish tapi asyik tertangguh je sebabnya sibuk duk ikut perkembangan hal blogger memplagiat entry Khai…hehee boleh baca juga thread yang Kakjie create kat SINI oklah dah-dah Yan nak hapdate cerita hari ini pasal keywords Na O Mei yang singgah ke blog […]

Subscribe US Now