Laporan Trafik blog bulan 8

Salam semua, hari nie 1hb time untuk update performance blog ini, bukan untuk tujuan menunjuk tapi untuk pembakar semangat buat diri sendiri. Alhamdulillah blog ini buat pertama kalinya mendapat Pageviews sebanyak 129,826 dan Unic Visitor sebanyak 58,499. kalau boleh tukar dengan duitkan best 🙂

Yan nie jenis tak selalu intai Google Analytics nie, selalu duk tengok kat getclicky je keywords apa yang tengah top. masuk-masuk dalam tu terkejut uu Pageviews untuk blog ini mendapat 129,826 dan Unic Visitor 58,499. terima kasih semua yang pernah singgah ke blog ini. Tanpa korang semua tak dapatlah merasa trafik macam nie 🙂

Continue reading “Laporan Trafik blog bulan 8”

Themes baru yanmieonline.com

Salam semua, hari nie bizi sikit, baru ada masa nak upadate blog. korang perasan tak apa perubahan yang ada kat kat blog ini? sebenarnya kalu sekali tengok memang tak nampak pun apa yang berubah, tapi dari segi element, blog ini banyak berubah. sebenarnya themes ini Yan dah simpan hampir 2 bulan, sekarang baru ada masa nak godek-godek sikit.

Kenapa Yan nak tukar themes? sebab utamanya themes sekarang ini lebih mesra seo dari themes sebelum ini. Themes sebelum ini pun mesra seo jugak, tetapi themes yang sekarang nie memang themes yang Yan cari-cari sebelum ini, alhamdulillah jumpa jugak…ehehe, nak link?? ops!! carik sendiri..haha

Ok meh kita tengok kenapa Yan kata themes ini sangat mesra SEO, sebab utamanya ialah, themes sekarang ini mempunyai elemen yang lebih mesra SEO sebabnya mempunyai sehingga 6 H Tag.

Continue reading “Themes baru yanmieonline.com”

Daus Pozi dapat Innity?

Salam semua, wah napa pulak Yan nak buat cerita pasal Daus yea? hehehe, pulak tu pasal daus dapat Innity, hahhaa sebenarnya nak cerita pasal keywords SERP yang masuk ke blog Yan pagi tadi, meh tengok yea 🙂

Keywords nie amik dari Yan punya Clicky pukul 8.10 pagi tadi

Continue reading “Daus Pozi dapat Innity?”

Terima Kasih Na O Mei

Salam semua, entry nie pagi tadi lagi Yan nak publish tapi asyik tertangguh je sebabnya sibuk duk ikut perkembangan hal blogger memplagiat entry Khai…hehee boleh baca juga thread yang Kakjie create kat SINI

oklah dah-dah Yan nak hapdate cerita hari ini pasal keywords Na O Mei yang singgah ke blog Yan. boleh tahan jugak trafik dari keywords Na O Mei nie, memang tiap2 hari ada je keywords nie masuk…cekidaut…

Continue reading “Terima Kasih Na O Mei”