Kuala Lumpur International Motor Show 10 (KLIMS10)

Salam semua, ahad lepas kami sekeluarga pergi jalan-jalan ke Kuala Lumpur International Motor Show 10 di PWTC, last pergi masa sebelum mengandungkan aiman rasanya, see sungguh lama bukan, dan ini kali pertama pergi dengan anak-anak, dulu masa bercinta dengan en.hubby selalu je pergi setiap tahun yg ada. kali nie harga tiketnya untuk dewasa rm 20 seorang, kami amik family pakej kena rm40 je 🙂

kuala lumpur internetional motor show

Eksited jugak kali nie pergi sebab bawa hero kecil 2 orang nie, memang tak duduk diamlah budak kecik 2 orang nie, mata rambang, kalau kereta mainan sah-sah dah kena powww dengan diorang nie…ehehe nasib baik bukan 🙂

Klik SINI untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!!

Continue reading “Kuala Lumpur International Motor Show 10 (KLIMS10)”

Seks dengan Mak Mertua

Salam semua, aiyoooo tajuk entry nie betul okeh! tapi di tegaskan di sini bahawa tidak ada adegan seks dengan mak mertua kat blog nie, siapalah yang lahanat sangat tu sampai nak buat seks dengan mak mertua, hem…sampaikan pulak ada yang sibuk-sibuk nak search keywords tu, wei sudah-sudahlah tu…ekekeke

seks dengan mak mertua

cari benda lain lagi bagus lah wei…cari pasal cicak tokek ke, boleh gak jual cicak tu buat modal meniaga…tak pun masuk contest untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!! lagi baguslah, boleh dapat laptop free je, puas hati boleh bertenet sampai lebam…ehehe.

Nota Yanmie : Penatnya nak upload gambar ‘sedap’ masa pergi KLIMS semalam, ada banyak!

Kereta Lembik?

Salam semua, semalam dalam perjalanan ke KL, kereta en.hubby berselisih dengan satu kereta nie…sangat kiut rupa bentuknya, sehinggakan membuat kami suami isteri nie tergelak mengekek, mana tidaknya kereta yang di maksudkan kereta lembik iaitu kereta Walkswagen…hahaa, so siapa yang bagi nama kereta lembik nie???

Volkswagen New Beetle

Sumber gambar dari wikipedia.org

Adakah patut punyalah kiut kereta nie tapi di gelar kereta lembik, tang manakah yang lembiknya?? jom cekidaut macam mana kereta walkswagen New Beetle tu blh jadi kereta lembik….hahhahaa

Klik SINI untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!!

Continue reading “Kereta Lembik?”