Suntikan Imunisasi 6 Bulan

Salam, kan Baby Irfan dah 6 bulan, so baru ni dapatkan Suntikan Imunisasi 6 Bulan di Klinik yang biasa kami pergi iaitu di Klinik Popular Bukit Tinggi Klang. Macam biasa pergi waktu malam sebab siang hari suami kerja.

myirfan

Wajah ceria konon sebelum jumpa doktor kegemarannya hihihi, alhamdulillah sepanjang 6 bulan ini, Baby Irfan takpernah lagi demam, batuk selsema baru 2 kali, harapnya segala penyakit jauh-jauh dari Baby Irfan, aminnn….berkat Susu Ibu juga kot, Alhamdulillah Ya Allah.

Continue reading “Suntikan Imunisasi 6 Bulan”

Okeh Dah 5 Bulan 9kg

Salam, hari ini Baby Irfan Dah 5 Bulan 10 hari, menghitung waktu je ni nak bagi dia Solid Food, tak sabar rasanya hihihi, dan baru ini bawa Baby Irfan gi Klinik untuk mendapatkan Suntikan Imunisasi. Macam biasa klinik yang kami tuju adalah klinik Popular.

irfan

Menunggu giliran untuk berjumpa dengan Doktor, ramai pulak ibu bapa yang bawa anak untuk injection imunisasi pada hari ahad ni, ikutkan Baby Irfan kena pergi masa Hari Wesak hari tu tapi sebab cuti umum kan?, so kami pergi ahad tu.

Continue reading “Okeh Dah 5 Bulan 9kg”

3 Bulan 8kg

Salam, opsss 3 Bulan 8kg tu bukanlah berat saya yang turun, tapi berat terkini Baby Irfan 3 bulan hihihi, semalam kami ke Klinik yang biasa kami pergi untuk mendapatkan suntikan imunisasi bayi. bulan lepas umur 2 bulan, berat Baby Irfan 6.8kg.

baby irfan

Suka ke Klinik ini sebab doktor dah kenal, dah biasa sangat ke klinik ni (saya jelah), coz klinik ni adalah klinik pakar wanita, sebelum mengandung lagi, 5 tahun lepas saya dah mula berklinik di klinik ini, disahkan mengandung pun di klinik ini, cek mengandung pun disini (selain KKIA), dan untuk suntikan imunisasi Baby Irfan pun buat disini, senang..doktor pun baik dan peramah.

Continue reading “3 Bulan 8kg”