Siapa nak?

Salam, ades bengang sangat hari nie terbantut sangat nak update blog sebab dah ter”jem” (ada ke bahasa nie?) upload video Aiman semasa event baru nie, tapi tak lepas-lepas jugak, takpe akan aku gigihkan diri untuk mengupload video tersebut, demi mu anakku ibu sanggup…ekekekee

mainan

Oh yea siapa nak kereta mainan kat atas tu? ada yang berkenan ke? kalau ada boleh tweet Aiman, ce try minta dengan dia, kot-kot dia nak bagi, hehehe. baru nie belikan untuk dia, tanya dia nak hadiah apa sebab dapat no 2 exam baru nie, katanya nak pencil box, alahai nak pencil box aje ke??

Continue reading “Siapa nak?”