Menjawab TAG dari Bro Kulanz

yanmie 27

Salam semua, pagi nie tetiba teringat ada hutang TAG dari Bro Kulanz*psstt!! sebenarnya buat-buat lupa* ehek…oklah sori yea Bro Kulanz aku baru ada feeling mau jawab ko pnya TAG, jom layan… 1. Siapakah diri anda di rumah? – ehek…seorang Ibu dan Isteri penyayang kepada suami dan anak-anak *Sila jeles* 2. […]

Apa sudah jadi dengan Lappy ku

yanmie 13

Pagi tadi YM dengan CikMin,kami sembang-sembang kosong. Yan cakap dengan CikMin ada pasang niat nak beli lappy baru. Tapi bukan sekarang, nak bagi lappy lama nie kat Aiman. Dah tu baru kejap tadi on Lappy, sekali tu terkejut uuu Tengoklah Screen Lappy Yan nie, dah hitam-hitam legam gitu, sepatutnya yang […]

Mengembalikan file yang terdelete dari Recycle Bin

yanmie 14

Semalam Hanset Yan bunyi menyanyi2 dpt call dr dak Eryn dia nk tnya camne nak restore File yg dah terdelete dr Recycle Bin? aduhai dear…camne tu..dh buang nk kutip blk…ekekeke Nasib guru IT ko nie ada tau. meh follow tutorial bawah nie yea dear… mudahan ko dpt blk gmbr tu… […]

Windows Run Command

yanmie 9

Psstt!! sejak dh tinggalkan dunia study kekadang tu dh lupa segala command2 nie..huhu..saje note kt sini untuk share ngan kengkawan yg laindulu masa study semua command nie Yan ingatdh lama2 nie..lemau pun ada..hehhee..sabar jelahbaru terkial2 nak buka buku blk nie sbb ngajar Eryn hack komputer dan tenet dia pg td […]

Subscribe US Now