Servis Tempahan Header paling cun dan melatops!

Salam semua, fuh panas sungguh hari nie sampaikan nak duduk online depan lappy nie pun malas. Oklah hari nie nak share pasal tempahan header yang paling cun dan melatops. Sebenarnya ramai yang bertanya di manakah Yan tempah header blog (versi raya) ini. tak cukup YM, ada yang tweet, DM kat twitter, email via contactme dan jugak menjerit kat shoutbox…ehehe

Ok meh Yan kongsikan ngan korang ye, sebenarnya header versi raya di blog ini adalah design dari Budak Nakal aka Koz, setiap design yang koz buat memang memuaskan hati Yan, setakat ini dah 2 header blog ini adalah hasil design dari koz, header yg mula-mula dulu simple aje…dan header sekarang nie memanglah melatops! bak kata orang sabah “boleh bah kalau kau”…nnggee~~

Continue reading “Servis Tempahan Header paling cun dan melatops!”

Edit gambar dan dapat watermark cantik

Salam semua, macam biasa bila dah bosan mesti nak selak gambar-gambar dalam handset cap ayam nie, nak edit bagai…ehehe, tapi edit sikit aje pun bagi lawa sikit gambar tu, so x perlu nak beli kamera mahal-mahal kalau skill mengedit tu ada..ngggee~~ *kenkonon ada skill*

Gambar nie ambik semalam masa ondeway pergi mentakab dengan MIL, FIL tercenta dan semestinya bersama 2 hero kecik iaitu Aiman dan Haziq.

Continue reading “Edit gambar dan dapat watermark cantik”